In de NBA, De Los Angeles Lakers en Clippers zijn in dezelfde divisie,dus de diepste die ze konden ontmoeten in de postseason è la finale della Western Conference. Piegato a u zich ervan bewust dat de 34 seizoenen van de squadre samen in de stad van de engelen dat ze niet alleen nooit hebben geconfronteerd incontrato de Play-off, maar zelfs nooit beide top-vier zaden in dezelfde postseason?

Behalve ernstig letsel, kunnen beide droogtes volgend voorjaar eindigen.

Clippers, Lakers Atop heeft de NBA kampioenskansen bijgewerkt 1

Geen twijfel dat de Lakers it Clippers zijn twee van de grootste winnaars van een volledig wilde NBA offseason it zij zijn de twee titel favorieten op de bijgewerkte NBA kampioenschap kansen op sportbooks gecontroleerd porta OddsShark.com met de Clippers op + 300 en de Lakers op + 400. Met de breuk / blessure problemen van de Golden State Warriors, de weg naar de Western Conference titel gaat duidelijk door het Staples Center.

De Lakers slaagden er niet in om Kawhi Leonard te landen, maar waren in staat om te ruilen voor een All-Star uomo di Anthony Davis, terwijl er nog meer mensen zoals Avery Bradley, Danny Green it voormalig All-Star center it Davis teamgenoot DeMarcus neven nel libero arbitrio aan Toegevoegd werden. Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat Lebron James de Play-offs niet zal missen voor een tweede jaar achter elkaar, behalve blessure.

De Clippers verdoofde iedereen in het weekend door niet alleen Leonard te landen, maar ook een historisch aantal toekomstige eerste ronde seets te ruilen voor de Oklahoma City Thunder Voor All-Star forward Paul George. Leonard rekruteerde George persoonlijk om de donder te drukken voor een ruil.beide jongens zijn inwoners van Los Angeles. Die deal kostte ook de Clippers een goede veteraan in Danilo Gallinari en veelbelovende jonge speler Shai Gilgeous-Alexander, maar het was een no-brainer zet.

Sommige rapporten waren dat als de Clippers George niet landden dat Leonard zou tekenen bij de Lakers en hen een van de beste spelers in één team in de league geschiedenis zou geven. Een Lakers dynastie zou in veel opzichten slecht zijn voor de Clippers. Nu zijn ze allebei krachtpatsers. De Clippers hebben nog nooit de finale gehaald.

Zonder twijfel de grootste perdente morire dit offseason è geweest de verdedigende NBA kampioen Toronto Raptors omdat ze Leonard niet konden overtuigen om opnieuw te tekenen. De dino ‘ s halen misschien nog de Play-offs in de zwakkere Oost conferentie, maar waarschijnlijk zal worden herinnerd als een-hit wonderen. Toronto is + 2000 om te herhalen op online wedden sites.

De Milwaukee Bucks (+500 om de titel te winnen) en Philadelphia 76ers (+800) lijken de klasse van het oosten op die NBA odds. Beide verloren van de Raptors in De Play-offs van het afgelopen seizoen, ha incontrato Philly die een 2-1 in serie lead en Milwaukee weggeven een 2-0 voorsprong. I verlies di Toronto sono nu hun winst.

Controlla Meet Europe’s Best di tanto in tanto per scommesse scelte e analisi sui giochi top!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here